За продажба Вила, Malindi, Malindi, Кения, Casuarina Road

За продажба - Cod. 43272

  • Типология: Вила
  • Област: 500 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 1

ПРЕКРАСНИ НОВОПОСТРОЕНИ ВИЛИ ЗА ПРОДАЖБА, РАЗПОЛОЖЕНИ В МАЛИНДИ,
Предлагам за продажба две прекрасни вили, разположени само на 600 метра от очарователните плажове на Малинди, Кения, в един от най-красивите и търсени райони на града. Тези новопостроени вили, оборудвани с всички удобства и с фини облицовки, са идеални за тези, които търсят ексклузивен и луксозен имот.
Вилите се състоят от четири големи спални, всяка със самостоятелна баня и дрешник, като по този начин се осигурява максимално уединение и комфорт на всеки гост.
Кухнята е просторна и оборудвана с килер, докато пералното помещение и банята с достъп отвън допълват обособените сервизни помещения. Основната всекидневна, разположена отвън, е голямо пространство, където с поставянето на голяма маса за хранене тя ще се превърне в удобна всекидневна зона с изглед към плувния басейн, идеална за прекарване на моменти на веселие с приятели и семейство.
Вилите имат нетна вътрешна площ от приблизително 155 м2 и външно пространство, използвано като всекидневна и трапезария, под типичния покрив от палмови листа, от приблизително 165 нетни м2.
Отвън вилите са заобиколени от голяма градина от над 800 квадратни метра, където можете да се отпуснете и да се насладите на природата в пълно уединение. Басейнът с площ от 60 квадратни метра е идеалното място за разхлаждане през горещите летни дни, със солариум за слънчеви бани.
Парцелът от вили включва паркомясто и малка самостоятелна постройка от 30 кв.м., оборудвана с кухненски бокс, спалня и самостоятелна баня. Това допълнително пространство е идеално за настаняване на приятели или семейство или за настаняване на домашен персонал.
Тези вили са проектирани да предлагат максимален комфорт и лукс и внимателно подбрани детайли във всеки ъгъл на имотите; те представляват уникална възможност за тези, които искат да се насладят на оазис на тишина и спокойствие на място с изключителна красота.
Районът на Casuarina Road, Малинди

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB