За продажба Къща с градина, Malindi, Malindi, Кения, Villaggio Palm Beach

За продажба - Cod. 39054

  • Типология: Къща с градина
  • Област: 220 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 2 piani

ПРОДАВА КЪЩА НА МОРЕТО В ЦЕНТРАЛНАТА ЗОНА НА МАЛИНДИ

Наскоро построена вила, разположена в малко, добре поддържано помещение с изглед към морето, само на няколко метра от казиното и на един хвърлей от плажа Малинди, всички разположени в централната част на същото.
Вилата се състои от два самостоятелни апартамента (също отлични за отдаване под наем или инвестиции), единият от които е на партерния етаж с градинска площ около града, а другата на първия етаж; разширението е на около 100 метра на етаж, а обзавеждането е минимално, за да позволи максимална свобода на характеризиране според вкусовете и предпочитанията на човека.
На приземния етаж има голяма външна веранда, красива кухня, малка всекидневна с баня, спалня с гардероб и самостоятелна баня.
Външно стълбище води към първия етаж, напълно самостоятелен, който се развива на същия етаж с голяма тераса, спалня с гардероб и самостоятелна баня и друга стая, която в момента се използва като складово помещение.
Климатик в спалните. 1000 литров резервоар на покрива.
Проектът е структуриран и одобрен за персонализиране на имота според индивидуалните нужди; например са предвидени връзки към външното пране на приземния етаж и помещението за съхранение на първия етаж вече е разположено за кухнята.
Резиденцията в момента се състои от само десет жилищни решения и се развива в един много добре поддържан парк с четири басейна и шезлонги.
Напълно оградено с 24-часова вътрешна охрана и на главния вход на улица Lamu Road, градинар и почистващ център.
В етажната собственост има кладенец и генератор. На разположение има и паркинг, а от комплекса има директен достъп до плажа. Приемат се домашни любимци.
ЦЕНА
120 000 евро

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB