За продажба Строителен терен, Naivasha, Nakuru, Кения, North Lake Road

За продажба - Cod. 42620

  • Типология: Строителен терен
  • Област: 40000 m²
  • Номер на стая: 0

ПАРЦЕЛ 16 - Парцел Зебра

Специален ексклузивен парцел за продажба с планове за застрояване на тихо място в сърцето на зона за диви животни. Имотът е 10 акра, което е приблизително 20 000 м2 и е част от тиха урбанизация от общо 16 единици. Всички парцели в комплекса са с големина между 5 и 10 декара и не могат да бъдат застроени с повече от 1-2 къщи, така че уединението и спокойствието са гарантирани.

С плановете, предоставени от нашите професионални архитекти, ние вече сме свършили по-голямата част от работата за вас и сме проектирали луксозна къща в модерен стил. Вилата се състои от просторна кухня с трапезария и хол с фантастична гледка към обширната градина през големи стъклени фасади. В допълнение към кухненския остров има скрита врата, която води до малка втора кухня, където вашият личен готвач може да приготви храната ви, без да ви безпокои във вашата всекидневна зона. Вилата разполага и с четири спални, всяка със собствена баня и дрешник, както и винарна и малък офис. Има също голям инфинити басейн, голф игрище, фитнес студио с йога платформа и панорамна сауна. В допълнение към този план са включени още два плана: план за допълнителна къща за гости, която също е подходяща за отдаване под наем на AirBnB, и план за по-малка основна къща, ако вилата е твърде голяма за вашите нужди.

Ако искате да осъществите собствените си желания, можете да адаптирате плановете по съответния начин или ние ще се радваме да ви свържем с нашите архитекти и можете сами да планирате мечтаната къща от нулата. Едва ли има ограничения за вашата гъвкавост.

Жилищният комплекс е заобиколен от природни резервати и земеделски земи. Освен това в непосредствена близост има луксозен хотел с професионално голф игрище. Лесно се стига с кола до ресторанти, барове и супермаркети. Най-близкият малък минимаркет е само на 10 минути, а големите международни супермаркети са на около 30 минути с кола.

До имота се стига лесно със самолет. Времето за полет от Найроби е приблизително 15 минути, а само на 5 минути от имота има частна писта. Също така е лесно да се стигне с кола в рамките на около 2 часа от Найроби.

Нашият австрийски екип от експерти има дългогодишен опит в Кения и може да ви свърже с професионални местни партньори.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB