За продажба Вила, South Coast, Diani, Кения, South Coast Diani/Mombasa Kenya

За продажба - Cod. 34897

  • Типология: Вила
  • Област: 1100 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 1100

Вашият ваканционен дом инвестиция в Южен бряг Diani; Karibu Gardens е добре разположен, на около 1 километър от Нептун Хотели и Лантана Бийч Ризорт, на около 10 минути път с кола от основните търговски центрове на Diani, ресторанти, писти, болници и голф игрище. Градините на Карибу се намират на 2,5 акра, на втория ред, в съседство с главния път, срещу плажния достъп до красив, непокътнат уединен бял пясъчен плаж.

Архитектурно проектирани и с внимание към детайла, тези луксозни имоти включват двойни спални, всички с балкон, елегантни стаи с високи тавани и голям вътрешен двор. Всички с висококачествени покрития и достатъчно пространство за удобно и лесно живеене. Перфектно място за пенсиониране, релаксиране или инвестиции, свързани с туризма, където цените на земята са все още управляеми и предлагат добра възвръщаемост на инвестициите. Услугите за управление на имоти са на разположение.

Това смесено развитие се състои от 7 х 2 спални вили и клубна къща с голям зашеметяващ плувен басейн.

Всяка вила е напълно самостоятелна и е разположена на приблизително 1/3 от един акър от частна градина, със собствена титла. Това е престижно развитие на луксозни вили за продажба на южния бряг Diani / Mombasa Кения.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB